Aditec

0

ADITEC gmbh subministra al món sencer equips i controladors de processos per:

indústria càrnica
cocció
processos
refrigeració
maduració

Els nostres èxits són:

la fiabilitat
La simplicitat d’ús
L’absoluta protecció contra l’aigua
El preu atractiu
L’orientació al client

Els nostres col·laboradors li assessoraràn i oferiran solucions als seus problemes o els seus requisits especials.
ADITEC es va fundar l’any 1987 dedicant-se a projectar, desenvolupar i fabricar en sèrie sistemes de processos i components electrònics per al control de processos, per exemple, la cocció, el fumat i la refigeración.
ADITEC ofereix serveis que van des de la idea fins al desenvolupament i l’acabat d’un prototip, i fins i tot fabricació en sèrie incloent el desenvolupament del programa i l’atenció al client en tot el món.
ADITEC desenvolupa i fabrica reguladors de processos i complexos controladors de programes sota les regulacions VDE i EMV. Les comprovacions es duen a terme en un laboratori de comprovacions acreditat.
ADITEC subministra reguladors de processos i equips per a la humitat i sales humides, per a la indústria càrnica i de cocció, amb índex de protecció IP65. Mitjançant un marc segellador especial es pot arribar a un índex de protecció IP67.
ADITEC deu el seu significatiu èxit a la facilitat d’ús, a la flexibilitat ia la fiabilitat dels equips. A més, també cal tenir en compte el fet que els programes s’han desenvolupat amb un elevat coneixement de les tècniques de cocció, fumat, refrigeració i climatització. La nostra estratègia és contribuir a l’èxit dels nostres clients.

Share.

Comments are closed.